Via leuksteuntje.be word ook jij onze held

Leuk steuntje Makro helden

Elke keer je bij MAKRO komt winkelen, gaat er 3% van je totale aankoopbedrag naar de vereniging van jouw keuze. En het kost je helemaal niks. Onze vereniging spaart zo voor shoptegoed bij MAKRO.

Makro heeft al enige tijd de actie leuksteuntje.be.

Iedere vereniging kan zo op zoek naar helden die hen helpen, en als vereniging doen wij al vanaf het begin mee.

Voor jou als klant verandert er niet, maar wij krijgen als vereniging 3% van jou aankoopbedrag om uitgaven te doen voor onze vzw. Daarmee kopen we bv. bureaumateriaal zoals postzegels en kunnen we onze werkingskosten zeer laag houden. En dat betekent dat we meer geld rechtstreeks in de projecten in Thailand kunnen investeren.

In mei 2021 krijgen we voor aankopen door nieuwe sympathisanten van ons project zelfs tijdelijk 6% van het aankoopbedrag. Zo verandert er voor jou niets als je gaat winkelen, maar help je ons wel! 

De website leuksteuntje.be maakt een held worden heel simpel. Maar mocht je toch nog vragen hebben, of mocht er een probleem zijn bij het linken van je makrokaart aan onze vereniging, mail dan naar info@fatimafair.be en we helpen je verder op weg.

Geen aankopen gepland in mei? Ook na de actieperiode krijgen wij 3% van jou aankoopbedrag voor onze vzw, dus waarom nog wachten om je nu meteen in te schrijven?

Leuk steuntje van Makro