Een cadeautje voor de juf of meester, en een kortingbon

Kinderen kijken uit naar de zomervakantie. Maar juni is ook de maand waarin veel kinderen een grote stap zetten, weg van de crèche of onthaalmama of door afscheid te nemen van die fantastische kleuterjuf of -meester.

Wil je deze mensen bedanken voor al hun goede zorgen? Je kan ze zeker blij maken met één van onze sprookjesvertelpoppen. We weten dat wie er ooit al eentje (of meerdere) kreeg voor in de klas of leefgroep, er dolgelukkig mee is en dat ze garant staan voor jarenlang speelplezier.

Door deze vertelpoppen te kopen, maak je dus de juf of meester blij, alsook de maker van de vertelpop want alle sprookjespoppen worden gemaakt in het Fatima Center in Bangkok, één van de projecten die we steunen in Thailand.

Tijdelijk maak je ook jezelf blij met de aankoop van een sprookjespop, want van 1 juni tot en met 30 juni 2022 geven we bij iedere bestelling van een sprookjespop (*) een kortingbon van 5 Euro die u zelf kunt gebruiken of wegschenken.

Je kan ze eenvoudig online bestellen en uiteraard zijn de poppen ook beschikbaar tijdens onze activiteiten in juni:

(*) Eén (1) kortingbon per vertelpop uit de volgende selectie: roodkapje (B001), sneeuwwitje (B002), assepoester (B003), Kikkerprins (B006), Kleine zeemeermin (B027), 3 biggetjes (B027), Goudlokje (B028) en Alice in Wonderland (B037). Kortingbonnen geldig tot en met 31 december 2022, zowel online als op onze fysieke activiteiten.