Speciaal bericht voor ouders van peuters of kleuters, zonen en dochters die afstuderen in richtingen waar ze met kinderen gaan werken of die als leiding met kinderen op vakantie gaan:

Juffen, onthaalouders, en kinderverzorgers houden van hun bengels en zijn fier dat ze hen na juni kunnen doorschuiven naar een volgende klas.

Wil je als ouders of oudergroepje, bij je gemeende “dankjewel” aan het einde van het schooljaar iets meer geven, ga dan voor een “vertelpop” van het Fatima Center in Bangkok.

Alle kinderen die na hen komen, kunnen dan blijvend meegenieten van dit geschenk als ze de sprookjes horen van Goudlokje, de drie biggetjes, Assepoester, Roodkapje, Sneeuwwitje, de Kikkerprinses of (voor de wat groteren) Alice in Wonderland.

Met één pop vertel je niet alleen het hele sprookje, door je aankoop geef je jonge Thaise moeders, die alleen voor hun kind en een inkomen moeten zorgen, de kans om ook hun kinderen naar school te sturen.

Bij bestelling van een vertelpop tussen 15 en 25 juni ontvang je een kortingscode van € 3, te gebruiken bij een volgende aankoop in onze webshop (geldig tot het einde van 2021).

Meer informatie, maar ook andere leuke geschenken voor de juf of meester vind je op onze website!