Mondmaskers gemaakt in ons project: de hele omgeving van het Wildflower Home heeft er al!

Door nu maskers te maken voor ons kunnen ze met deze verkoop toch nog wat inkomsten genereren. En verder werken aan de stappen naar zelfstandigheid.

De poort van het Wildflower Home in Chiang Mai, 1 van onze projecten in Thailand,  ging toe en de rest van de wereld werd even buitengesloten. Van april to de zomer waren de 20 vrouwen, hun 43 kinderen en de vaste staf in lock down.

Wildflower Home is een opvangtehuis voor verstoten en mishandelde vrouwen met hun kleine kinderen.
Ze krijgen er medische, psychologische en juridische bijstand.
Het allerbelangrijkste is samen werken en verwerken. Dat geeft hen zelfvertrouwen om hun leven zelf in handen te nemen. Een lang proces, maar Wildflower home maakt hen daar in ongeveer 3 jaar weer klaar voor.

Er is geen honger, want ze hebben eigen projecten rond biologische land-bouw en veeteelt. De oogst wordt wel verwerkt, maar hun waren verko-pen op de markt kan nu niet, dus ze genereren geen inkomsten om de dagelijkse kosten te betalen! Ook de lessen Engels en rekenen gaan door, en daarnaast zijn ze dus enthousiast gestart met het maken van mondmaskers.

Mondmaskers aan 4 Euro

Stuur ons een mail en we sturen u een overzicht van de op dit ogenblik beschikbare kleuren en modellen

Afhalen en verzenden mogelijk

Maar ook te koop in: