In 2021 zorgde jullie sponsoring voor een nieuwe keuken in het Wildflower Home in Chiang Mai. Hun nieuwe project: ze trekken naar de markt!

Niet ver van het Wildflower Home opent een nieuwe overdekte markt. Wildflower Home heeft hier een permanente standplaats, maar moest in de weken voor de opening (voorzien in het weekend van 8-10 september) wel nog heel wat werken uitvoeren. De markthal zelf is één groot leeg volumen waarin iedere standhouder op de toegewezen plaats zelf zijn winkel moet bouwen.

Ze gaan er zowel de overschotten uit hun groentetuin en landbouwprojecten verkopen alsook bereide gerechten.

We geven jullie binnenkort graag een update van het eindresultaat, of je kan Wildflower Home volgen op Facebook. 

Wist je dat ...

De foto hiernaast komt uit de Facebook post van het Wildflower Home van 31 Augustus. Wanneer je door hun Facook account gaat, zal je zien dat er soms onbewerkte foto’s gepost worden, en soms foto’s waar een deel of bijna alle gezichten vervangen zijn door emojis en andere gezichten.

Vanwaar het verschil:

  • medewerkers, vrijwilligers, sponsors … : op al deze foto’s is het geen enkel probleem dat deze mensen herkenbaar zijn.
  • meisjes en vrouwen die in het project verblijven: hun privacy en veiligheid komt altijd op de eerste plaats. Dat maakt dat we regelmatig aan sponsors in België moeten zeggen dat we geen recente onbewerkte foto’s van een activiteit kunnen publiceren.

    En een folder met een foto van kinderen, die doet het zeker goed bij sponsors en het grote publiek. Dat kan misschien zo zijn, Maar liever een sponsor mislopen dan hen de kans van een nieuwe start zonder vooroordelen te ontnemen. Als het om bewoners gaat, zijn het altijd oude foto’s en altijd na afstemming met het project.

Geef een reactie