Mondmaskers voor in de klas, op kantoor ... een overal waar het nog nodig is

Alhoewel het lijkt alsof Covid-19 in België min of meer onder controle is, leren de cijfers ons dat dit zeker niet het geval is in heel Europa en zeker niet in heel de wereld. Bovendien blijven nieuwe varianten voor onzekerheid zorgen. Of we het nu graag hebben of niet, het dragen van mondmaskers zal in een aantal situaties nog een hele tijd nodig zijn.  Als dat dan toch zo is, kunnen we maar beter mooie en herbruikbare mondmaskers dragen.  Van Vriendenkring Fatima center bijvoorbeeld!

In het Wildflower Home Center in Chiang Mai – Thailand, één van de Centra in Thailand waarmee we nauw samenwerken worden unieke, ludieke, kwaliteitsvolle katoenen mondmaskers gemaakt. 

Deze werden tijdens de talrijke lockdown perioden door de bewoners van het centrum – meisjes en jonge vrouwen die slachtoffer waren van de excessen van de toeristische industrie en van mensenhandel –  gemaakt. 

Onze VZW verkoopt deze mondmaskers voor € 4.00/stuk

De opbrengst gaat integraal naar het centrum.  De makers van de maskers krijgen er een eerlijk loon en de werking van het Centrum blijft hierdoor verzekerd, ook tijdens de lockdown periodes.

Voor de meeste kleuren en tekeningen geldt : OP = OP omdat (omwille van Covid-19) deze stoffen niet meer te krijgen zijn.   

Eenvoudig te bestellen via ons formulier

Straat, huisnummer, postcode, gemeente (en land)
Afhalen: in Schilde na afspraak (gratis) | verzenden in België: wij reken enkel de reële verzendkosten | verzenden naar het buitenland: wij contacteren u.
In de lijst staan 2 pasvormen: B = rechthoeking mondmasker, C = vleugelvormig mondmasker. Opgelet OP = OP! Wij kunnen exact dezelde mondmaskers niet nabestellen bij het project in Thailand. Wanneer wij uw bestelling niet volledig kunnen verzorgen contacteren wij u zo snel als mogelijk.
Standaard gaan wij ervan uit dat u van elk aangeduid mondmasker 1 exemplaar wenst. Indien u meerdere exemplaren van hetzelfde mondmasker wenst kunt u dit hier aangeven.