Het naaiatelier in Chiang Rai kreeg een bestelling van LzG

Het naaiatelier in Chiang Rai heeft het moeilijk om een lokale afzetmarkt voor hun producten te vinden. De bestelling van Leraars zonder Grenzen (LzG) , 500 totebags voor hun project Leraars voor Leraars, was dan ook een echt geschenk.

Op korte tijd hebben ze de nodige materialen besteld en zijn ze aan de slag gegaan. Het eindresultaat is een mooie, sterke tas waarin de organisatie de folders en het spellenboekje kunnen aanbieden aan leerkrachten en jeugdleiders.

Studiedag 1 oktober

Tijdens de studiedag van LzG op 1 oktober werden de totebags voor het eerst uitgedeeld. 

Omdat de kans om te leren en een opleiding te volgen centraal staan in onze projecten, zijn we als VZW actief lid van Leraars zonder Grenzen. Dankzij LzG zijn uw giften ook fiscaal aftrekbaar (zie hier, onder de hoofding “Giften” voor details). 

De samenwerking om snel 500 gepersonaliseerde en duurzame totebags te maken was niet alleen belangrijk voor het project in Chiang Rai, maar zet ook onze samenwerking en verankering in Vlaanderen/België in de kijker.