Materiaal gekocht in het voorjaar aangekomen

Eind april hadden we alle materiaal besteld en aangekocht in Thailand, en zoals ieder jaar volgt dan een periode van wachten.

Alle materiaal van de verschillende projecten moest eerst in Thailand samengebracht worden vanuit de locaties van de verschillende projecten. En daarna is het afwachten hoe lang het transport zal duren.

Net voor onze eerste activiteit in het najaar, Amazing Asia Festival in Vilvoorde, kwamen de houten kisten aan. Enkele nieuwe dingen nemen we al mee naar Vilvoorde en binnen twee weken naar Laakdal, maar het meest van deze nieuwe aankopen zien jullie op onze 23e Kerst- en Geschenkenbeurs op 18 en 19 november.

Bij aankomst nog stevig ingepakt, bevatten deze klassiekers waar blijvend vraag naar is maar ook nieuwe dingen die we nog nooit eerder verkochten

Geef een reactie