Het succes van onze kerstkaartenactie in de voorbije jaren is een hart onder de riem voor de vele vrouwen en meisjes in het noordoosten van Thailand, een onherbergzaam gebied dat Isaan heet. Door de verkoop van deze kaarten vullen zij hun familie-inkomen aan of betalen ze hun vervolgstudies. Daarom organiseren we dit jaar al voor de elfde keer onze kerstkaartenactie met een selectie van 26 kaarten gemaakt in het Regina Center. Een welgemeende dank u wel aan iedereen die ons de voorbij 10 jaar steunde! Uw steun heeft een verschil gemaakt voor het Regina Center in Nong Khai en voor veel vrouwen.

Wie maakt deze kaarten?

Meer dan 100 vrouwen werken aan de productie van deze handgemaakte wenskaarten. Naast de kerstkaarten, zoals in deze brochure, maken ze ook kaarten voor andere gelegenheden.

 • Alleenstaande moeders met kleine kinderen
  Door een aantal uren per dag of per week thuis te werken aan de kaarten kunnen ze zelf zorgen voor hun huishouden en hun kinderen en tegelijkertijd het gezinsinkomen aanvullen.
 • Grootmoeders die zorgen voor hun kleinkinderen
  Vaak zijn deze kleinkinderen AIDS wezen. Voor hun levensonderhoud zijn deze oma’s vaak volledig afhankelijk van dit werk.
 • Mensen met een handicap of HIV
  Anders zouden zij aan de rand van de samenleving leven. Zij vinden in dit project niet alleen een aangename tijdsbesteding, maar kunnen zo deels zelf voorzien in hun levensonderhoud.
 • Meisjes die dankzij dit werk geld verdienen om hun vervolgstudies te betalen.
  Deze studies stellen hen in staat staatsexamen te doen en daarna een degelijke beroepsopleiding te volgen. Dit maakt dat zij kunnen studeren en niet gedwongen in de seksindustrie terechtkomen.

Net als vorig jaar hebben we een selectie gemaakt van geborduurde kerstkaarten en handsnijwerk uit papier gemaakt in het Regina Center. De meest gevraagde kaarten uit de voorbije jaren hebben we opnieuw opgenomen naast enkele nieuwe ontwerpen en kaarten die vroeger in onze folder stonden.

Belangrijk om weten: alle kaarten zijn 10 x 15 cm, zjn voorzien van een omslag en kunnen als genormaliseerde zending verstuurd worden.

Kaarten die voor 31 oktober besteld worden ontvangt u ruim voor Kerstmis thuis. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis. Kleinere bestellingen kunnen ook, maar dan moeten wij helaas 3 euro verzendkosten aanrekenen.

We verzoeken u pas te betalen na ontvangst van de kaarten; een overschrijving wordt bij ingesloten.

tijdelijk 2,50 per stuk

Aanbod enkel geldig op de kaarten afgebeeld op deze pagina

Selectie van de kaarten 2020

De nummers K1 tot K26 zijn de nummers van de kaarten zoals in de foto’s hierboven!