Deze schaaltjes “voor alle gebruik”  zijn gemaakt van halve kokosnoten die manueel werden beschilderd.  Daarom is geen enkele figuur hetzelfde.  Bovendien  groeien kokosnoten niet altijd op dezelfde manier, zodat ook variaties in vorm en grootte realiteit zijn.

De schaaltjes hebben een diameter van +/- 13 cm en een diepte van +/- 6 cm. 

Er zijn 22 verschillende modellen in voorraad, maar op = op

€ 9.50 per schaaltje

plus verzendkosten

Bestelformulier onderaan deze pagina

De opbrengst van al onze producten wordt volledig geïnvesteerd in onze projecten waardoor vrouwen, slachtoffer van de excessen van de toeristische industrie en van mensenhandel, de kans krijgen om als volwaardig lid terug te integreren in de lokale Thaise maatschappij.

Bestelformulier Kokosschaaltjes 2020
Straat, huisnummer, postcode, gemeente (en land)
Afhalen: in Schilde na afspraak (gratis) | verzenden in België: 5 euro (de reële verzendkosten) | verzenden naar het buitenland: wij contacteren u.
Opgelet OP = OP! (schaaltjes 01 en 04 uit het overzicht zijn reeds uitverkocht) Wanneer wij uw bestelling niet volledig kunnen verzorgen contacteren wij u zo snel als mogelijk. Deze schaaltjes worden manueel beschilderd. Daarom is geen enkele figuur exact hetzelfde. Bovendien groeien kokosnoten niet altijd op dezelfde manier, zodat ook variaties in vorm en grootte realiteit zijn. De schaaltjes hebben een diameter van +/- 13 cm en een diepte van +/- 6 cm.
Standaard gaan wij ervan uit dat u van elk aangeduid schaaltje 1 exemplaar wenst. Indien u meerdere exemplaren van hetzelfde schaaltje wenst kunt u dit hier aangeven.