Kerstkaartenactie 2023

Al voor de dertiende keer organiseren we een kerstkaartenactie.
Het succes van onze kerstkaartenactie in de voorbije jaren is een hart onder de riem voor de vele vrouwen en meisjes uit het Regina Center in Nong Khai.
Nong Khai ligt in het noordoosten van Thailand, een onherbergzaam gebied dat Isaan heet. Door de verkoop van deze kaarten vullen zij hun familie-inkomen aan of betalen ze hun vervolgstudies.

Door van de 26 kaarten uit de folder een groot aantal tegelijkertijd te bestellen, kunnen we deze kaarten verkopen voor € 2.50 per stuk.
23 kaarten zijn kerstkaarten, de overige 3 wenskaarten met een thema om doorheen het jaar te gebruiken.

Meer kerstkaarten en een hele reeks wenskaarten uit het Regina Center zijn terug te vinden in onze webshop. Op onze activiteiten, zoals de Kerst- en geschenkenbeurs op 18 en 19 november in Schilde, hebben we ook allerlei wenskaarten uit de andere projecten die we steunen in Thailand.

De foto’s hieronder geven de brochure weer, maar u kunt ze ook downloaden via de knop hiernaast. Een eenvoudig bestelformulier vindt u onderaan de pagina (of stuur ons een mail naar shop@fatimafair.be

Bestellingen voor 15 november, komen uiterlijk begin december bij u toe

Opgelet: helaas is kaart K14 (2 kaarsen) slechts zeer beperkt in voorraad en kunnen wij deze niet tijdig bijbestellen. Hopelijk vindt u een alternatief in de 22 andere kerstkaarten uit deze brochure.

Bestelformulier kerstkaarten 2023
Hier kunt u onze Kerstkaarten en wenskaarten uit de jaarlijkse folder bestellen. Opgelet: prijs van € 2.50 per kaart geldt enkel op de kaarten uit deze folder. Andere kerstkaarten en wenskaarten voor allerlei gelegenheden zijn te vinden in onze webshop! Gratis verzending (in België) bij bestellingen vanaf € 25.00.
Straat, huisnummer, postcode, gemeente (en land)
in België: € 3,00 verzendkosten, gratis bij bestelling vanaf € 25,00 | naar het buitenland: wij contacteren u alvorens de kaarten te verzenden | afhalen steeds na afspraak en altijd gratis
Aantal - Kijk voor het nummer van de kaarten in de foto's bij dit nieuwsbericht
Deze kaart is helaas uitverkocht
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal
Aantal - wenskaart, geen kerstthema
Aantal
Aantal - wenskaart, geen kerstthema
Aantal
Aantal - wenskaart, geen kerstthema