Als VZW ondersteunen wij verschillende projecten in Thailand door subsidies te vinden voor concrete en specifieke noden en door hun producten te verkopen.

Normaal kan je bij ons niet terecht als vrijwilliger om in de projecten stage te lopen of een kortere of langere tijd als vrijwilliger mee te draaien. Heel af en toe maken we een uitzondering. Zoals voor deze 2 ervaren vrijwilligers met onderwijservaring maar ook bedreven handwerkers. Ze verblijven een maand in Wildflower home en helpen waar nodig. En dan is het altijd fijn om van beide kanten te horen dat er een geweldige klik is. 

Naast koken en bomen planten, hebben ze samen met de dames in Wildflower Home een eenvoudige blouse ontworpen waarin traditionele patronen centraal staan. Met het patroon kan Wildflower Home deze kledingsstukken in de toekomst maken zo vaak ze willen.

Op de Facebook pagina van Wildflower Home kan je al hun activiteiten volgen.

Geef een reactie